LID WORDEN

  Proefles

  Uw kind is van harte welkom langs te komen voor een vrijblijvende proefles. Stuur hiervoor een mail naar info@sportmixz.nl
  Bekijk onze trainingstijden en zie welke dag u het beste uitkomt.

  Lid worden

  Het lidmaatschap bij SportMixz is € 26,50 per maand met eenmalige inschrijfkosten van € 45,-. Dit is inclusief judopak of bokshandschoenen met T-shirt (indien op voorraad). Met dit lidmaatschap is het mogelijk om één keer per week te komen trainen.
  Met een upgrade van € 12,50 per maand is het mogelijk om meerdere keren per week te trainen.

  periode prijs / maand prijs / periode
  sept t/m dec
  € 26,50
  € 106,-
  jan t/m april
  € 26,50
  € 106,-
  mei t/m juli
  € 26,50
  € 79,50
  augustus
  x
  x

  Judoka’s krijgen lidmaatschap JBN

  Wij melden onze leden aan bij de JBN (Judo Bond Nederland). Via de JBN kunnen wij deelnemen aan meerdere toernooien per seizoen en worden de graduaties geregistreerd.
  Aan de JBN zitten lidmaatschapskosten verbonden. Wij melden jullie kinderen aan na inschrijving bij SportMixz. Afmelden dienen jullie zelf bij de JBN te doen. Meer informatie over het lidmaatschap bij de JBN vind je HIER

  Vragen en wijzigingen

  Voor vragen en wijzigingen die van belang zijn voor onze administratie (bv. een e-mailadreswijziging, verhuizing of gewijzigd rekeningnummer) kunt u mailen naar info@sportmixz.nl.

  Opzeggen

  Opzeggen kan alleen per e-mail. Deze dienen wij uiterlijk een maand voor het einde van de huidige periode te hebben ontvangen. De opzegging dient uiterlijk 30 november, 31 maart of 31 juli in ons bezit te zijn. Bij een tussentijdse opzegging is er geen recht op restitutie.

  Translate »