DE TRAINERS

Justin Voskuijl – judo en boksen

Justin (1992) is in 2016 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Hij is daarmee bevoegd les te geven in het onderwijs of om een vergelijkbare invulling te geven aan zijn liefde voor sport. Op zijn vijfde jaar begon hij met judo. Met zijn zwarte band judo (1e Dan) is hij nu vooral actief in MMA, grappling en wedstrijden Braziliaans Jiu Jitsu. Daarnaast klimt hij ook graag. Door zichzelf als docent en als sporter te blijven ontwikkelen hoopt hij kinderen te inspireren en wil hij bijdragen aan hun motorische, mentale en sociale ontwikkeling. 

Montana de Groot – judo en boksen

Montana (1996) is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Zij is daarmee bevoegd om les te geven als docent Lichamelijke Opvoeding in het onderwijs. Op haar zesde jaar begon zij met judo in Zoetermeer. Montana heeft haar zwarte band (1e Dan) en heeft de ambitie haar 2e Dan te halen. Zij wil zichzelf blijven ontwikkelen en haar kennis en enthousiasme overdragen aan de kinderen. Het belangrijkste vindt zij dat de kinderen plezier beleven in de sport en daarbij passende technieken krijgen aangeleerd voor het behalen van succes.

Naomie Heesen – judo

Naomie (1994) is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Zij is daarmee bevoegd om les te geven als docent Lichamelijke Opvoeding in het onderwijs. Op haar zevende begon zij met judo in Wateringen. Toen zij meer wedstrijden ging maken heeft ze de overstap gemaakt naar Lu Gia Jen. Naomie heeft haar zwarte band (3Dan) en heeft de ambitie haar 4e Dan te halen in juni 2022. Daarnaast heeft ze ook bij de JBN (Judo Bond Nederland) haar Judoleraar A behaald en op het CIOS in Haarlem (in samenwerking met de JBN) haar Judoleraar B. Naast het judoën en lesgeven zelf vindt ze het ook heel leuk om events te organiseren. Denk hierbij aan (sport)kampen, kinderdisco’s, actieve uitjes voor de oudere jeugd, slaapfeestjes en meer.

Inval leraren

 

Cherelle Knoester – judo 

Cherelle Knoester (1996) startte met judo toen zij 4 jaar oud was. Ooit begon zij met assisteren in de les en is haar carrière als judojuf begonnen. Uiteindelijk behaalde zij haar judoleraar diploma. Wanneer zij niet druk is met judo, is zij bezig met haar master rechtsgeleerdheid. Je zult haar voornamelijk tegenkomen als judojuf op de Europese School in Den Haag.  

Translate »