Justin Voskuijl – Judo en boksen

Justin (1992) is in 2016 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Hij is daarmee bevoegd les te geven in het onderwijs of om een vergelijkbare invulling te geven aan zijn liefde voor sport. Op zijn vijfde jaar begon hij met judo. Met zijn zwarte band judo (1e Dan) is hij nu vooral actief in MMA, grappling en wedstrijden Braziliaans Jiu Jitsu. Daarnaast klimt hij ook graag. Door zichzelf als docent en als sporter te blijven ontwikkelen hoopt hij kinderen te inspireren en wil hij bijdragen aan hun motorische, mentale en sociale ontwikkeling. 

Giovanni Spoormaker – boksen

Lesgeven zit Giovanni (1968) in het bloed. Hij heeft jarenlang voetbaltrainingen en bokslessen gegeven. Hij heeft zelf wedstrijden gebokst en bokst zelf inmiddels 28 jaar bij de Haagse Directe. Boksen is zijn passie en datzelfde enthousiasme brengt hij graag over op iedereen die er voor open staat. Met deze ervaring en als vader van 4 kinderen is hij als geen ander in staat om boksen voor kinderen leuk, veilig en uitdagend te maken. 

Montana de Groot – judo en boksen

Montana (1996) is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Zij is daarmee bevoegd om les te geven als docent Lichamelijke Opvoeding in het onderwijs. Op haar zesde jaar begon zij met judo in Zoetermeer. Montana heeft haar zwarte band (1e Dan) en heeft de ambitie haar 2e Dan te halen. Zij wil zichzelf blijven ontwikkelen en haar kennis en enthousiasme overdragen aan de kinderen. Het belangrijkste vindt zij dat de kinderen plezier beleven in de sport en daarbij passende technieken krijgen aangeleerd voor het behalen van succes.

Remigio Leonora – judo

Remigio (1990) is afgestudeerd in geneeskunde en is nu in opleiding tot cardioloog. Als judoka heeft Remi wedstrijdervaring op nationaal niveau. Remi is al vanaf het begin betrokken bij SportMixz en geeft met passie op zaterdagen de judolessen en coacht de kinderen tijdens wedstrijden. 

Cherelle Knoester – judo 

Cherelle Knoester (1996) startte met judo toen zij 4 jaar oud was. Ooit begon zij met assisteren in de les en is haar carrière als judojuf begonnen. Uiteindelijk behaalde zij haar judoleraar diploma. Wanneer zij niet druk is met judo, is zij bezig met haar master rechtsgeleerdheid. Je zult haar voornamelijk tegenkomen als judojuf op de Europese School in Den Haag.  

Translate »