DE TRAINERS

Montana de Groot – judo en boksen

Montana (1996) is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Zij is daarmee bevoegd om les te geven als docent Lichamelijke Opvoeding in het onderwijs. Op haar zesde jaar begon zij met judo in Zoetermeer. Montana heeft haar zwarte band (1e Dan) en heeft de ambitie haar 2e Dan te halen. Zij wil zichzelf blijven ontwikkelen en haar kennis en enthousiasme overdragen aan de kinderen. Het belangrijkste vindt zij dat de kinderen plezier beleven in de sport en daarbij passende technieken krijgen aangeleerd voor het behalen van succes.


Ray Vissers – boksen

Ray (2008) is een assistent trainer boksen en helpt Montana met het begeleiden van de les. Zij is op haar dertiende jaar begonnen met bokstraining bij SportMixz in Den Haag. Zij zit momenteel op niveau rood van boksen, maar ze is erg gemotiveerd om hogere niveaus te behalen. Zij vindt het erg leuk om met kinderen te werken en werkt daarbij met volle enthousiasme. Zij vindt het belangrijk dat de kinderen waarmee ze werkt plezier beleven in het trainen en tegelijkertijd ook goede technieken meekrijgen.


Silas Mattheyer – judo 

Silas (2000) is in 2021 afgestudeerd aan de opleiding Sport en Bewegen. Hij is daarmee bekwaam om les te geven in sport. Sinds zijn vijfde doet hij al aan judo. Silas heeft zijn bruine band en heeft de ambitie om zijn zwarte band te halen. Aan het begin van dit seizoen is hij begonnen als trainer bij Mulder Sport. Dit doet hij met erg veel plezier! Naast training geven bij Mulder Sport is hij ook werkzaam bij Dino Sport. Hier geeft hij gymlessen en is hij werkzaam bij de TSO en BSO. Naast dit alles is hij ook gevraagd om dit seizoen de voetbalteams van Quick en HBS judotraining te geven. Dit vind hij een hele leuke uitdaging en hij heeft er ook erg veel zin in! 


Naomie Heesen – judo

Naomie (1994) is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Zij is daarmee bevoegd om les te geven als docent Lichamelijke Opvoeding in het onderwijs. Op haar zevende begon zij met judo in Wateringen. Toen zij meer wedstrijden ging maken heeft ze de overstap gemaakt naar Lu Gia Jen. Naomie heeft haar zwarte band (3Dan) en heeft de ambitie haar 4e Dan te halen in juni 2022. Daarnaast heeft ze ook bij de JBN (Judo Bond Nederland) haar Judoleraar A behaald en op het CIOS in Haarlem (in samenwerking met de JBN) haar Judoleraar B. Naast het judoën en lesgeven zelf vindt ze het ook heel leuk om events te organiseren. Denk hierbij aan (sport)kampen, kinderdisco’s, actieve uitjes voor de oudere jeugd, slaapfeestjes en meer.


Justin Voskuijl – judo en boksen

Justin (1992) is in 2016 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Hij is daarmee bevoegd les te geven in het onderwijs of om een vergelijkbare invulling te geven aan zijn liefde voor sport. Op zijn vijfde jaar begon hij met judo. Met zijn zwarte band judo (1e Dan) is hij nu vooral actief in MMA, grappling en wedstrijden Braziliaans Jiu Jitsu. Daarnaast klimt hij ook graag. Door zichzelf als docent en als sporter te blijven ontwikkelen hoopt hij kinderen te inspireren en wil hij bijdragen aan hun motorische, mentale en sociale ontwikkeling. 

 

Translate »